Download deze algemene voorwaarden als PDF

Algemeen

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden van www.led-design.be akkoord gaat. Led-design.be behoudt zich het recht de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze golden op de dag van de op de factuur vermelde datum.

Gegarandeerde Prijs

Led-design garandeert dat de prijs vermeld bij het artikel op de dag van bestelling en vermeld op de aankoopnota niet wordt verhoogd. Voor gevolgen van foutieve prijzen veroorzaakt door de server of door hackers, computervirussen en dergelijke kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Lage bezorgkosten
Bij vooruit betaling worden artikelen in België GRATIS thuis bezorgd. Wanneer u kiest voor levering onder rembours betaalt u € 10.00 kosten.

Levering

Led-design.be probeert zo veel mogelijk alle op de site aangeboden artikelen op voorraad te houden en streeft daarom naar een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Producten die niet bij led-design.be voorradig zijn proberen wij binnen 15 werkdagen uit te leveren. Indien een product niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Wanneer levertijden boven de 15 werkdagen uitkomen krijgt u tijdig bericht. Indien u niet akkoord gaat met de langere levertijd kunt u de overeenkomst, binnen 4 dagen na melding per email ontbinden. U ontvangt dan binnen 5 werkdagen uw geld retour.

Let op! Vul uw adresgegevens correct in. Wanneer adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is led-design.be niet aansprakelijk. Led-design.be kan niet op een postbus bezorgen. Wanneer u de bestelling niet meer wilt ontvangen wordt uw bestelling gecrediteerd met inhouding van de verzendkosten heen en terug! Wanneer u de bestelling alsnog wilt ontvangen wordt deze na betaling van de gemaakte verzendkosten opnieuw aan een door u opgegeven adres in BE toegezonden. Elke schade die ontstaat door een verkeerd afleveradres is voor rekening van de klant.

Retourneren

Artikelen kunnen geretourneerd worden binnen 14 dagen na aflevering in de onbeschadigde originele verpakking met bijsluiting van een kopie van de factuur. Let op: de verzendkosten zijn voor de koper. Uitzondering zijn speciale bestellingen die niet als zodanig via de site worden aangeboden. Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats wanneer het artikel door led-design.be in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de zending door led-desing.be. Bij retourzendingen van een remboursbestelling worden de rembours- verzendkosten van 10.00 euro niet terug betaald. Voor defecte artikelen zie de garantievoorwaarden. Retourzendingen zonder ingevuld retourformulier en kopiefactuur worden niet in behandeling genomen en dus niet gecrediteerd. Het nummer van de rekening waar het bedrag op terug gestord moet worden graag vermelden op het retourformulier.
Klik hier om het retourformulier te downloaden (PDF)

Privacy

Persoonlijke gegevens worden niet bewaard mits u hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van aanbiedingen, nieuwe producten en andere informatie van led-design.be. Uw e-mail adres wordt dan opgenomen in het led-design.be klantenbestand en zal niet door derden worden gebruikt.

Garantievoorwaarden

Led-design.be garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften. Als bij normaal, met de bestemming corresponderend gebruik, gebreken optreden in of aan het artikel, worden deze door led-design.be kosteloos hersteld.

Gevallen van breuk of beschadigingen worden alleen in behandeling genomen wanneer hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen melding wordt gemaakt.

De verzendkosten komen, indien de klacht gegrond is, binnen de garantietermijn voor kosten van led-design.be, mits u een vervangend exemplaar wenst te ontvangen. Ziet u in het geheel af van de koop, dan komen de verzendkosten voor uw eigen rekening, aangezien uw bestelling dan als retourzending afgehandeld wordt. Led-design.be stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en verzenden. Verzendkosten boven de 15 euro worden niet vergoed wanneer niet vooraf met led-design.be overleg is geweest. Ongefrankeerde retourzendingen worden door led-design.be niet geaccepteerd, kosten hiervoor komen dan ook voor rekening van de verzender.

U krijgt twee jaar garantie op uw aankoop.

U dient artikelen die worden teruggezonden voor reparatie of vervanging te retourneren in de originele verpakking met bijsluiting van een kopie van de factuur en een duidelijk ingevuld retourformulier met de omschrijving van de klacht aan:

Led-design.be

Retourafhandeling
Oosterzonneplein 7 bus 11

3690 ZUTENDAAL

Artikelen zonder retourformulier en kopiefactuur worden niet in behandeling genomen.

Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door:

•  defecten of slijtage als gevolg van nalatig onderhoud,

•  als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht door derden,

•  als de datum op de factuur is gewijzigd of onleesbaar is gemaakt,

•  door gebreken die zijn ontstaan door niet met bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik zoals het niet volgen van de bijbehorende gebruiksaanwijzingen,

•  beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid,

•  bij van buiten komend onheil zoals blikseminslag en dergelijke,

•  oververhitting door centrale of andere verwarming of door het gebruik van een hoger wattage dan voorgeschreven,

•  blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte of zonlicht of extreme koude,

•  kosten veroorzaakt door derden voor reparatie van een defect artikel worden niet vergoed,

•  gloeilampen en halogeenlampen vallen buiten de garantie.

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk getoond. Toch kan een artikel op details afwijken van de op de website getoonde foto’s. Led-design.be kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verschillen met de foto’s en de werkelijkheid.

Betaling

Wanneer u kiest voor vooruitbetaling dat wordt uw bestelling verzonden wanneer de betaling bij led-design.be binnen is. Wanneer een vooruitbetaling niet binnen tien dagen na plaatsen van de bestelling bij led-design.be binnen is, wordt de bestelling geannuleerd en vervalt de overeenkomst. Wanneer het bedrag na tien dagen toch nog binnen komt dan wordt dit bedrag met aftrek van € 3.50 administratiekosten binnen 10 werkdagen teruggestort.